Privacy

Datum laatste update: 29-05-2018

Wie zijn we
Ons website-adres is: https://pep-psychologen.nl/.

Van: de praktijk (verwerkingsverantwoordelijke): PEP Psychologen
Basis: Algemene Verordening Gegevensbescherming EU 2016/679. EU Privacy wetgeving.

Privacy algemeen

Uw privacy en uw persoonsgegevens
Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgegevens.
Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het opslaan van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat hiermee akkoord doordat u uw zorg door onze praktijk laat uitvoeren.

Zo gaan wij met uw persoonsgegevens om:

  • Uw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
  • Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan u.
  • Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).
  • U kunt onderdelen van uw persoonsgegevens bekijken. Stuurt u ons dan een schriftelijk verzoek. Zie de contactpagina.
  • Als u vindt dat de gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen om uw gegevens aan te passen.
  • U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen.
    Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Daarom slaan we uw gegevens in dat geval op in een inactief archief, onzichtbaar en onbruikbaar voor de normale gebruiker, of verwijderen deze.
  • U kunt uw toestemming tot onze verwerking van uw persoonsgegevens intrekken.
    Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen. Wij slaan uw gegevens in dat geval op in een inactief archief (zie boven) of verwijderen deze.
  • U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.
  • U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoonsgegevens.
  • Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van de WGBO.
  • Al het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.

Procedures bij datalek

Bij incidenten rondom dataveiligheid, beschikken wij over een procedure waarbij de betrokkenen worden geïnformeerd.

 

Privacy en onze website

Aanmeldformulieren

De formulieren, welke wij gebruiken voor uw aanmelding bij onze praktijk, worden beveiligd verzonden naar ons secretariaat (info@pep-psychologen.nl). De verwerking van deze gegevens alhier geschiedt uiterst zorgvuldig. Er worden niet meer gegevens opgeslagen dan noodzakelijk voor uw aanmelding.

Met wie we uw data delen

Wij delen geen persoonlijke gegevens, ingevoerd via de website, met derden.

Hoe lang we uw data bewaren

De wettelijke bewaartermijn van uw persoonlijke gegevens binnen onze praktijk, indien u bij ons in behandeling bent, is 15 jaar. Aanmeldformulieren ingevuld via de website worden opgeslagen in een beveiligd systeem. U kunt uw ingevulde aanmeldformulier desgewenst bij ons opvragen via info@pep-psychologen.nl. U kunt deze dan bij ons op kantoor ophalen. Ook kunt u verzoeken uw aanmeldformulier te verwijderen.

Cookies

Wanneer u een reactie achterlaat op onze site, kunt u aangeven of uw naam, uw e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor uw gemak zodat u deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Cookie Verklaring

Contactinformatie

PEP Psychologen
Ruysdaelstraat 49
A1 unit C/1e etage, unit F/4e etage
1071 XA Amsterdam

T: (020) 662 10 91
E: info@pep-psychologen.nl